H2O-hövve!

Inte kul, inte kuuuuuuul att Glenn lärt sig hur man lägger upp bilder på sin blogg. Jag börjar ångra lite smått att jag förärat denna blogg med diverse osmickrande bilder på mannen himself... För såna är vi, Glenn och jag, att den ena måste alltid vara värre än den andra. Spelar ingen roll vad det är. Vet inte om man skulle kunna kalla det att vi är som ett gift gammalt par eller bror och syster... hur som helst är jag i alla fall glad att jag har honom, OCH tilläggas bör att jag har ett enormt lager av bilder, det skall han veta, så det ska nog tänkas efter både en och två gånger innan det publiceras någon bild på thunderroad.blogg.se... ;)



De planterade tulipanerna vid trafikljusen idag, kanske att vi låter dom få stå i år.
 

 
Jag har börjat att förbereda för min kvastfärd. Jag får starta tidigt i år för jag tänkte ta svängen förbi Säffle på påsk... Måla måla måla...


Lite ynklig och vek känner jag mig så här på eftermiddagen. Knaprar alvedon och halstabletter som aldrig förr. Tror det kan vara därför som jag inte varit så ironiskt elak i detta inlägg vilket annars brukar vara min specialité.
Resultatet av detta blev ju faktiskt något som blev ett rätt så tråkigt och meningslöst inlägg. Måste shape up så det blir roligare läsning igen :) Men eftersom min sinnesstämning är vad den är tack vare Bacill, tänker jag låta det vara okej - en dag utan att var fit for fight är okej.


 

Återkommer när jag är back on track och jag vet PRECIIIIIS vad jag ska göra för att bli det.... (lägg märke till att jag är ganska internationell i mina uttryck. Jag kan allt jag...;))

Host och snörvel på er!

Kukkelimukk

Morgonpromenix - done.
Så vitt jag vet, betyder de vita tjocka ränderna på gatorna "varsågod bäste fotgängare, välkommen att passera vägen", inte "plattan i mattan, hoppas jag kan klippa en fotgängare med kofångaren". Gubbjävel.
Men vad vet jag. Det kanske stod annorlunda i teoriböckerna back in the days. Jag ska fråga Glenn... ;)

Jag fick oväntat besök i natt. Bacill heter han. Satte sig lägligt i halsen. Känner mig lite febrig också... Minst 30-40 graaader. Ge mig kukkelimukk-mediciiiin! Ska be min gode vän Karlsson på taket om receptet, men punchpraliner och geléhallon är alldeles säkert några av ingredienserna.

Där fick ni veta vem den ena utav "mitt par vänner" är. Den andra är den söta mannen med egentillverkad marackas-skakare på Cuba. Jag fick en egen låt.

Söt.


 

Är du inte tjej och 14 år är En shopoholics bekännelser  ingen film som jag rekommenderar. 


 

Lev väl! :)
Later.



 


Simsallabim!

Just precis precis preciiiiis NU, vill jag backa tiden 3 månader och ha det här...:


   
        
     

Mamma Pappa, ska ni inte sälja Jennifers gerbiler och boka en ny resa? Jag har möjlighet att åka när som helst efter den 31:e augusti.

Wrooooom!

Ligger ett steg efter känner jag, och det är ju inte helt likt mig som brukar ligga ett steg före. Ska ta ikapp och gå om. Vi börjar med gårdagen.
Gjorde mitt bästa för att hålla igång hela dagen för att  förhoppningsvis kunna sudda ut bilden från min näthinna. Städade mina 19,4kvm från golv till tak, och eftersom det är så kul att städa cyklade jag och Linnea till "läkarhuset" och städade på lite större ytor... Vi dammande, torkade, skurade, bar, kröp och dammsög med Lars-Olof. Dammsugaren alltså.
Vi motiverade oss med att minst en gång varje halvtimma säga: "fan va vi är bra!" och "tjäna pengar - det är vad Micki och Linnea gör bäst!".

Ett rum, 4 timmar -> 400kr var till oss.
Vi funderar på att löneförhandla. Mannen är jn trots allt överläkare i hjärtkirurgi i Växjö och Uppsala... ;)



Nu har jag påsk hos mig. Låt mig presentera min påsktupp Björn! Nu kanske ni tror att jag inte har några vänner som måste namnge alla materiella ting... men jag har faktiskt ett par.


Appropå påsk så måste jag snart börja ta tag i att måla påskbrev. Inget här nere vet ju vad påskbrev är, än värre finns de inte att köpa! Så i det senaste gröna kuvertet från moder fick jag ett packe påskbrev och kritor. Här skall målas! :) Vidare skall kvasten dammas av och kjolen och hucklet ut ur garderoben, sen flyger jag runt till mina vänner och önskar dom Glad Påsk (godiset som skall fylla påskbreven väntar jag givetvis med att köpa tills de sänkt hektopriset, vilket de brukar göra i påsktider). Mycket uppskattat förra året, det vill jag lova! Kalla mig nörd om ni vill, men det här är mycket viktigt. Dessutom är jag en sjukt snygg påskkärring.

Kan för övrigt meddela att sommaren kommer spenderas på Hyundai i Karlstad. Gjorde samtalet nu imorse. 6 veckor, bil och löneförhöjning - det fick jag till! Jag darrar fortfarande. Så nervös var jag. Det där med att ställa krav, det är inte min grej. Men det gick ju bra, så nu kan jag bli farlig i fortsättningen! :)
Jag hoppas
att ni Karlstadsbor (Helena I, Sofia B, Bella A, Anna E) är införstådda i att detta innebär massa vin- och grillkvällar? Finns det andra bloggläsare från Karlstad så får ni ge er tillkänna. Eller så gör ni kanske bäst i att inte göra det ;)
Jag hoppas även att Mellos lägenhet står till förfogande och att Lojs kan va min sambo i år igen?

Vill du bråka om spegeln på mornarna i år igen Louise, min lilla gris?


Nu väntar uppsatsmöte och ikväll blir det bio.
Nu är jag i fas igen.
:)

As-Kalas

Ojojojojojoj viiiiiilken kväll det var igår! Bästa och roligaste kvällen på mycket mycket länge.
Efter detta intro ska jag nu försöka måla upp gårdagen så att jag på bästa sätt kan förmedla denna toppenkväll genom dataskärmen :)

Kvällen började lugnt och sansat med att vi tjejer i korridoren dukade upp för en mycket gemytlig och trivsam middag. Förväntningarna på kvällen var höga och vi tölade och skvallrade som bara tjejer kan. Någon utav oss kläckte idén att vi borde värma upp, töja våra leder och öva vår smidighet inför kvällen genom en omgång Twister.
Jag gick in med självförtroendet på topp och gick ut med en sträckt vad.



Kl.21.42 gick jag in på mitt rum för att pudra näsan lite då jag hör ett enormt vrål med en styrka som bara en manshaftig karl skulle kunna få ur sig, men det var Annika som ville meddela mig att "DOM ÄR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!".
Med "dom" menade hon fotbollslaget. På 2 minuter fylldes allrummet med herrar. För mig är det helt okej om det skulle vara så varje helg. Det funkar. Matchen kunde börja.






 






Kl.23.41 tågade vi tillsammans mot Harrys. Kön var längre än lång och det regnade. Försökte ta mig in genom VIP-ingången, men vakterna trodde inte på att jag var en av spelarna i Karle IF, vilka med glädje gled in och lämnade oss andra åt vårt öde.

120kr fattigare och med svintokrull till hår (tack regn) var jag tillslut inne på Harrys - för första gången! Och satan i gatan va kul jag hade! Det bjöds på drinkar hit och dit, dansades hej villt och pratades med allt och alla. Blev bundis med både Magnus, Biff-Erik och Byxor-upp-i-armhålan-Micke. Jag tror jag gjorde bra intryck på den där Harry alltså... ;)

Runt 3-snåret  trotsade jag kullerstensgatorna och traskade hemmåt i mina pumps och ösregn. Antog att Glenn vid det laget satt hemma och mumsade i sig den sedvanliga fyllepizzan i sin ensamhet, och mycket riktigt var så fallet, så jag gjorde ett pit-stop på vägen hem och höll min vän sällskap en stund. Glenns pizzakanter gav mig energi för att gå de sista 50 metrarna hem.

Väl hemma fanns tre vilsna fotbollskillar kvar. Jag ignorerade, tog mig en bunke fil och låste dörren om mig.
Glad, lycklig och rätt snurr i huvet somnade jag med en ullpläd över mig.

Fick ett inte allt för trevligt uppvaknande imorse, som att inte huvudvärken var nog... Annika kröp ner hos mig så att vi tillsammans kunde titta på alla bilder från gårdagskvällen. Det skulle vi aldrig ha gjort. Lämna aldrig en kamera obevakad. Det har vi lärt oss.
Jag varnar känsliga läsare för nästa bild, men jag tänker blogga den. ( Malle och Bella, jag tror att det är nu som ni kan sluta klaga på att bilderna är för små ). Så är det bara. Vill ni få en fortsatt trevlig kväll råder jag er att lämna curtsdotter.blogg.se - nu.









Snoppa mig och jag bloggar dig. Det är reglerna.




 

Till sist vill vi tacka Linköpings Karle IF, domarna och publiken för matchen med ett rungande, sjungande HEJ!

Som en projektiiiil...

...flög jag upp ur sängen och cyklade på min BlackBeauty till gymet. Svettades en timme på crosstrainer, bastade en stund och hade ett trivsamt samtal med en naken kvinna och solade därefter - nu kan dagen börja! :)

Jag har ju, dagen till ära, bjudit hit ett fotbollslag från Linköping på fest, vet inte om det va smart gjort eller inte. Det börjar ställas krav nu ska ni veta... Sverige möter Portugal ikväll och såväl forwards, som backar och mittfältare i Karle IF missar inte gärna denna match. Men jag är inte den som är den, fix fix och jag ska allt få till att matchen kan visas ute i allrummet...
Vad gäller matchen är det ju fantastiskt trivsamt att Mello's tremänning och Kalmarpojken ev. får spela. Det är ju nästan så jag känner mig lite bundis med dessa två... ;)

Nu blir det ner till Kvarholmen med Annika för att förhoppningsvis få tag på kvällens outfit. Gröna skylten ska besökas även.

Tulipaaaaner ska jag köpa också för det blir man glad av. Och så tänkte jag att lite pengar vore gött så jag ska köpa mig en trisslott också.

Senare ska min vackra tupp få lämna sin kartong för att få pryda mitt barbord - detta till nackdel för julstjärnan som då får åka in i skåpet. När jag ändå är i farten kanske jag får ta och slänga den där vissna växten också... men jag får se sen om jag orkar.

Kukkuelikuuuuuuu! Tjocka barn leka bäst.

It's over And Done.

Såååååå gött att ha tentan gjord! Det gick varken tummen upp eller tummen ner, någonstans mittemellan skulle jag vilja säga, och det blir väl öst då. 

Cyklade i ivrig hast mot Maxi för att handla lite godsaker inför kvällen. Hungrig var jag också så jag åt på alla ställen där det bjöds, och ojojoj: jag har ätit världens godaste knäckebröd! Fick lov att ta två bitar. Sedan gick jag ett varv för att glida förbi ännu en gång och ta mig ett par bitar. När jag var i färd med min tredje runda mötte jag Dennis (han haffade mig med fingrarna i syltburken skulle man kunna säga) och fick lov att inse att det nog fick vara bra med knäckebröd nu. Hämtade det jag skulle ha i hyllorna... sedan tog jag en omväg till kassan och yes, min hand slank ner i korgen och knep åt sig ett par bitar till. Insåg då att jag nog fick köpa med mig ett paket hem. Sitter nu här och har knaprat i mig 8 bitar delikatessknäckebröd från Maxis egna bakeri med Philadelphiaost på... på fredagar får man.

Så, nu har jag skrivit ett sånt där tråkigt inlägg som jag lovade att bespara er ifrån. Synd för er ;)


Dessa, något sega knäckebröd, med solroskärnor och tranbär bärs bäst upp tillsammans med en smäck och ett par sockiplast (29:90kr / 16st.)



Jag har en undran; en kort tjock man på cykel i 5 minusgrader  - borde inte han känna att han visar rövskåran för alla och däribland två stackars flickor på promenad som nu har men för livet?


Kvällen är ännu oviss, men jag vet att den kommer innehålla två saker - mysbyxor och vin. Resten återstår att se, men det behövs nog ett eller annat ess i rockärmen för att få mig att lämna min soffa ikväll. Sorry...

Nu är det slut! (tänk elefanten i Fem myror är fler än fyra elefanter)



Det kallas kärlek...

...ingenting är omöjligt, det kanske bara tar lite längre tid ibland.

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du maraton med mig?"
Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.
En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en maraton till med mig?"
Pappan svarar: "ja min son"
En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman med mig?" (4km simning, 180km cykling & 42km löpning)
Och pappan svarar: "ja..."

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY

Jag grät ENDEL krokodiltårar...
Ville bara dela med mig av denna fina historia...

Tänt var det häääär!

Det känns lite som att man tänt på stubinen, att man väntar på att den ska brinna ut och sedan ska allt explodera. Eller iaf så hoppas jag på det! Det är upptakt innan tentan och jag hoppas på att hjärnan spottar ur sig mycket bra sedan. Oj, vilken dålig liknelse, men jag tycker "tänt var det hääääär!" är lite skoj och ville på något sätt få Dynamit-Harrys uttryck kopplat till min dag på något vis. Gick ju sådär :)

Vi girls i klassen har filat endel på ett litet bus så här inför sista tentan, men vi är lite oense om vem som ska få utföra det... Jag har sagt att jag kan ta på mig uppdraget, men jag börjar känna mig lite blek... ;) Hihi, nyfikna i en strut är ni nu, I can feeeeel it!


Många undrar lite om den här Glenn som dyker upp i bloggen ibland. Det är svårt att beskriva honom i ord... bjuder därför istället på en bild, för alla vet ju "att en bild säger mer än 1000 ord":





Ha en gemytlig fredag mina hjärtevänner :)

Fokuuuus...

...tittifu tittifu, vissel vissel... pom pom pompidom... det här är kul. i love this. i like this. it's interesting. it'f fun... tittifu tittifu, vissel vissel... pom pom pompiodom...



Nej, Jag kan inte övertala mig själv. Dessutom är min belöning slut. Vad gör man? Kan ju inte direkt gå på Annikas godispåse som hon gömt i mitt rum så att hon inte skall äta upp det till våran myskväll imorrn. Ooooor can I? ;)
Vissel vissel...


Monetärt hit och dit

Har suttit på bibblan på förmiddagen för att ev. klämma in lite mer information i huvet inför tentan imorgon. Gick sådär, diskuterade en hel del vettigt och en hel del som inte var lika vettigt...
Beslöt mig för att stanna hemma efter lunchen (=ärtsoppa för det är toooorsdag!) för att få lite mer gjort, det är därför jag sitter här nu som ni förstår.


     
 

Idag slog Glenn på stort och hade med sig lössnus istället för portion. Jag brukar alltid sniffa lite i dosorna, det är gött tycker jag. Idag ville jag även käka upp lössnusen för jag tyckte det såg ut som negerbollsdeg. Men jag gjorde inte det. 


Jag och Linnea är i farten och skall tjäna pengar igen. En läkare har just köpt ett flådigt hus här i Calmare och behöver lite städhjälp - klart vi ställer upp! Återkommer om civil status och utseende när detta är utforskat. Tills vidare fokuserar vi på pengarna... ;)
Strategiskt nog har vi valt att städa på söndag... det lär vi få ångra.

Nu ska jag återgå till att inte läsa om verksamhetsstyrning. Fast... enligt Controllerhandboken skapas motivation bl.a. genom belöningssystem. Jag ska utforma ett sådant nu... tror det ska skapas från icke-finansiella grunder och att belöningen ska vara av icke-monetärt slag. Fritt översatt: jag ska unna mig Ben&Jerry's-glass när jag läst några rader till i boken.

Under tiden låter jag Lasse Lindh's "Jag ska slåss i dina kvarter" gå på repeat. Bra skit ;)

Cheeeeers!

Befogat beteende

Till redogörelsen om mitt frossande av diverse godsaker.

Detta beteende är rotat sedan lång tid tillbaka, så långt att den tredje i systerskaran Nilsson ännu inte fanns med i bilden.
På den tiden det begav sig, såg fredagarna ut enligt följande: dagis/skola, badhuset med fader, familjepizza capericciosa och till sist en varsin skål med OLW dillchips framför Disneydags. Chipsskålen är mycket viktig i sammanhanget - det är här vi börjar närma oss källan till mitt beteende.

Det dröjde aldrig länge förrän storasysters chips var borta, slut, hon hade "ätit upp dom", och bad snällt att få smaka av mig. Snäll som jag är bjöd jag naturligtvis. Inte bara en gång, utan två, tre tills mina chips också var slut. Då, , lyfte storasyster på kudden och vad fanns där?! Jo, hennes chipsskål FULL med chips!
Varje fredag, samma visa. Jag kunde inte säga nej, och det kan jag fortfarande inte (kalla mig dum om ni vill, jag föredrar "för snäll för mitt eget bästa" ;) ).

Summa kardemumma: jag måste äta upp det jag har så snabbt så att ingen hinner fråga om dom får smaka!
Seriöst. Jag bjuder inte. No way. Mitt är mitt och ditt är ditt.

Och kom inte med kommentaren att "beteendet inte är befogat när du är ensam" - tänk på att det finns alltid en Molgan med i spelet. Alltid.


Love You Anyway Sis ;)



 


Lite lyx i vardagen

Efter flera timmar effektivt pluggande på biblioteket begav vi oss ett gäng ner till slottsparken för att avnjuta en god lunchbuffé bland eliten. Ja, Mr.Elm var där och vräkte sig. Tänkte lägga in en stöt men tydligen så var han "den sämsta och fulaste" av de tre bröderna, så jag hejdade mig.


     

Någonstans mellan slottet och Gladan tappade jag motivationen, till det mesta. Om denna hittas, lägg den gärna i närmsta postlåda adresserad till Stagneliusgatan 1B. Där tas den gärna emot igen. Ingen hittelön utlovas. Möjligtvis ett russin.

Jag ska börja letandet på NordicClub.

Kramiiiiizzzzz från Micki, 23 jordsnurr ;)


 

Avgång

Det avgår ett tåg från Kalmar C kl.07.07 - det vet jag nu. Med andra ord måste jag styra om mina morgonpromenader så att jag ej passerar järvägsspåret denna tid... åååå vilket jobbigt projekt. Benen går ju av rutin...


Jag har fått endel kommentarer ang. mitt tuggummiätande i föregående inlägg. Jag har ett försvar mot detta beteende. Återkommer med redogörelsen kring detta senare under dagen. Först skall jag spendera några timmar på biblioteket. Tentaplugg here I come!  :) (den glada smily:n var endast för att få ett tråkigt inlägg lite roligare)

- Det man inte vet har man inte ont utav -


Imorgon!

Imorgoooooon! Yes Yes Yes! Alla vet nog vad det är för dag imorgon! Förutom att det är onsdag är det även den 25:e. Dagen alla väntat på. Den 25:e mars. Jag pratar naturligtvis om våffeldagen!
Nååå, vem ska bjuda  mig på våfflor imorgon? ;) Jag gillar dom frasigt gräddade och med sylt. Kanske en klick grädde också. Fast helst vanilglass.

Och just det, vi får ju pengar imorgon också. Hjärtligt ihjälkomna skall ni voras. För mig klirrar det till lite extra i kassan då en del av ambassadörslönen betalas ut. Tack Handelshögskolan BBS och tack mig själv och Linnea.

  

  
Har även kikat in på skatteverket.se och kollat hur skatteåterbäringen (KÖR MOT SHERWOODSKOGEN!) tänkt sig att se ut år... verkar kunna bli en finfin midsommar i år igen! :) Nu ska jag bara friska upp mina kunskaper i beskattningsrätt så kanske jag kan få råd med en nubbe eller två till sillen också.

Jag ber följande personer läsa inlägget "Så lätt!" ännu en gång: Elin, Annika, Therese.

Så här i jobbsökartider har jag funderat på olika arbeten och dess uppgifter... och jag har kommit fram till att det finns ett jobb som måste vara det tråååååkigaste jobbet någonsin. Bibliotikarie, städerska och parkeringsvakt ligger i lä i detta fall (eller okej, bibliotikarie är nog och nosar på förstaplatsen)... Men: HISSVÄRD! Hissvärd. Huuuualigen!

Vill avsluta detta inlägg med att meddela att det är svårt att tentaplugga när grannen borrar i väggen och att min tuggummipåse har räckt i exakt 1h 36s.



"The pleasure of getting something is lost by wanting more..."


 


Helvete Lars-Olof!

Då man genomlidigt en morgonpromenad (ett steg fram två steg bak), kännt den ruskiga vind som Anders Nylund på tv4-vädret kallar för "en kall, bitande norrblåst", haft en tom och kurrande mage sedan benen slängdes över sängkanten... att svänga upp på raksträckan hem mot Gladan och praktiskt taget se filskålen stå redo på bordet för att ätas, det är en härlig känsla...
Att se bommarna gå ner framför en och det enda som gäller är "halt!" - DET, got folk, DET är vad jag kallar ren och skär ondska!



Som tur var överlevde jag. Har nu stillat min hunger, lugnat mina nerver och ska göra mig redo för en ljuvlig dag på biblioteket... Vart är min pläd? Jag fryser ju knäna av mig.

Hämnden är ljuuuuv!

Så lätt!

Sitter återigen och stirrar på mobilen för att (förhoppningsvis) få rapport från fader som sitter och tittar på hockeyn. Och jajjemän, 1-0 har kommit. 2-0 likaså. Nu känner jag lite sådär "ettan kom, tvåan kom, trean kommer så småningom!" Och det får den väldigt gärna göra då det ligger finfina priser i potten ikväll! En vinflarra närmare bestämt. Therese har satsat på 4-1 och jag på 3-1... Hejja Hejja Mig!

Eftersom det börjar dra ihop sig till sista tentan (wiiiiiii!) så kände jag att jag behövde vara lite seriös idag... så jag skickade en ansökan om sommarjobb, och ATT det gick bra! Det dröjde inte länge förrän jag fick svaret: "DU ÄR ANSTÄLLD! NÄR KAN DU BÖRJA?!" Yes Yes Yeeeeeees! :) Segerdans!
Det vinnande konceptet? "Jag är en go och gla' tjej med huvudet på skaft. Jag kan allt. Diska, laga mat, snickra och sy. Jag sjunger bra också." Min framtida chef heter... Curt Nilsson.


Bara för att man blir så glad :)

Återkommeeeeeeer!









:)

Jag har en viss känsla i min kropp så här på morgonkvisten. En sådär lite kittlande skrattretande känsla... Now I know! Det är skadeglädje! Mohaaahahaha!


Myrgatan i Säffle, måndag morgon kl.06.40


Syster 1 klagade på att bilderna jag lägger ut är för små så man inte ser riktigt vad det är på dom.
Med glädje, syster, tillmötesgår jag din önskan. Håll till godo ;)

Morgonpromenad, frukost och nu ska jag cykla till skolan i ett snöfritt Kalmar. Blir nog vårjackan och vårskor idag, ja det får det bli... "strö salt i såren" - det är mitt motto :)

Mer än så här hinns inte med denna morgon, men jag är rätt nöjd ändå...

Tjipp!
Efter regn kommer solsken!

Pumpaläns!

Då har Cams lämnat Kalmar. Helgen har varit kanooooon med mycket vin och schlager :) Fock lov att gå igenom diverse cabaréfilmer också. Jösses...

Ger er helgen i lite bilder. Orka skriva. Näe. Kanske sen :)
Jo just det! Ida tror att dalahästar har horn i pannan och jag har köpt ett påsktupp.

     
           
       

:)
   



Lördag.

Hurra på en-veckas-dagen för min enastående blogg! ;)

Blir dåligt med uppdatering då jag har något viktigare saker för mig. Cams is in town :)

Gårdagskväll blev lugn med vin och tjöt o kortspel - nu ska vi ut o göra stan! Ciao!

Blä.

Ja, blä! Det är fredag! Blä blä blääää!

Morgonpromenad i ottan. Bara tuppen och jag vakna. Och en och annan myra. Men dom trampade jag ihjäl. Satte foten på, tog sats med armarna och gjorde en piruett. Dö myrjävel!

Denna hemska sol som är framme också. Uschianimejjen! Tvi
Solen har iaf egenskapen att den lockar fram vårskorna, och med vårskor kommer onda fötter och skavsår. I alla fall om ni frågar mig. Alla borde ha en Sally som går in skorna åt en. Jag har en Sally. Hon heter mamma. Det är inte en gång som hon fått dragit på sig raggarsockorna för att treva omkring i mina nyinköpta skor. Snäll mamma tänker ni. Jag tänker: "kunde du inte kommit på det innan mina fötter såg ut så här?!"




Efter lunchen ska jag ta med mig Annika till Nordic så hon får sola lite. Det kan hon behöva. Ni skulle se henne! Eller nej, det skulle ni inte.

Jag hör ett olidligt ljud genom fönstret. Det är fågelkvitter. Nu ska jag gå o skjuta en koltrast eller två. 

Hej!

Det kallas "ironi"
;)

 

Oliiidligt Spännande!

3 timmar och 15 minuter kvar till fredag! Det är ungefär 0,068 Säffletidningar.

Träningen gick fint. Mannen med laget var där idag igen, men idag hann jag först! Haha! BUUUUUURN!
Idag har det i princip varit orkanstyrka på vindarna här i öst, och det va med risk för mitt eget liv som jag cyklade över Systraströmmen över till Kvarnholmen och gymet. Risken att vinden skulle ta tag i min fjäderlätta kropp och släppa mig i det iskalla vattnet ansåg jag som mycket stor, men då vinden blåste åt sydöst insåg jag ganska snabbt att om olyckan skulle vara framme, då hade jag inte forslats ut i östersjön utan fångats upp av slottets utkikstorn. Så jag tog risken - och det gick ju bra.

 Systraströmmen


Sitter nu med en kopp kaffe och tillhörande äpple(n). Väntar med spänning på att det ska plinga till i mobilen. Då är det fader med ställningsrapport från matchen... 0-0 i nuläget. Spännande!

Let's be seriouse for a while (låt oss bli seriösa för ett tag). Nästa vecka måste jag lämna besked till Hyundai hurvida jag tänker jobba där i sommar eller inte. Åh. Ångest. Hemska tanke. Boooorde jag inte få va ledig? Booooorde jag inte få resa? Booooorde jag inte få svar från mina ansökningar snart? Jo, det borde jag.

Ibland undrar jag, och säkert många med mig, om jag verkligen är helt 100. Då tittar jag på dessa bilder och tänker - "nej"...

 
  
   
Det får avsluta dagen :) Nu ska jag återgå till att stirra på mobilen, borde få uppdatering snart.

På 10 minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen. Tänk att det kände jag idag...










Ärtsoppedagen!

Den sprängfyllda ärtsoppekorven har alltid en plats i min matkorg när det ska veckohandlas. Torsdag = Ärtsoppa. Det går inte att komma ifrån - gött är det minsann!

Har spenderat förmiddagen på ett fik tillsammans med Andreas och Glenn med lite oeffektivt pluggande. Individuellt arbete = Grupparbete tycker vi.

     

Imorgon är det fredag. Världens bästa dag! Och inte nog med det, jag får besök av världens bästa Camilla också! 

     
:)



Jag ska nu låta ärtsoppan sjunka ner lite, sedan ska NordicClub få sig ett besök...! :)

Over And Out.


     
   

Slagen Hjälte

Idag gick morgonpromenaden segt, det måste jag säga. Lite sliten sedan den alldeles fantastiskt gemytliga afton igår. Det kastades pil, spelades geni, vem vill bli miljonär och MarioCart.

Hur mycket det än tar emot att säga det, så måste jag erkänna mig besegrad. Alltså... Per Roback. Vilket geni. Nästa gång ringer vi inte till honom. Eller så får han helt enkelt ge oss andra en chans.

Det bjöds även på indisk hembrygd. Satan i gatan.

Det gjorde ingenting att jag hellre satte pilarna utanför tavlan än på. Snart flyttar paret D&H ut, och nästa hyresgäst är blind.

Idag är första semifinalen mellan Färjestad och Skellefteå. Hade gärna velat se matchen, men jag är mycket tveksam till om smålänningarna visar den någonstans... Ge mig Värmland! Eller så får jag våldgästa någon med kanal 9. Så får det bli.

Nu ska jag ta tag i dagen :)
Carpe Diem
 

Slår på stort - i dubbel bemärkelse

Ska det firas så ska det firas! Varför dricka vin när man kan dricka champaaaagne?! :)



Isaac Newton var bara 23 år när han upptäckte gravitationslagen. Jag är 23 år. Känner att kvällen kommer resultera i något storartat...

HELG!

Yes, ni såg rätt. Nu är det heeeeeelg! Har förvisso en tenta att ta tag i, men den får vänta.

Det är som sagt helg, solen skiner och, lyssna noga nu: jag har fått rapporter från säkra källor att det har skådats en sopbil i Oslo! För alla som inte är lika bra på geografi som jag, så ligger Oslo mer norrut än Kalmar, vilket betyder att eftersom det är vår i Oslo är det även vår i Kalmar!

Diana, jag, Glenn & Rosé


Har även blivit kvitt proppen i handfatet, and I love it! Tack Glenn! Det är nästan så jag vill spola massa vatten bara för att sedan stå och se det rinna ner... ljuuuvligt! ;)

Ikväll firas våren in av ett glatt gäng hemma hos Diana med vin & sällskapsspel :) Kommer bli fight om vilka som ska få vara i mitt lag, det känner jag på mig... ;) Måste göra mej redo, gnugga geniknölarna och läsa igenom nationalencyklopedin lite snabbt så jag är på topp till stundens allvar... så,

so Long! :)

Happy Birthday!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Annikas födelsedag! Hurra! Hurra! Hurraaaaa!


 
Klockan är 8.00 och jag har redan hunnit vara en sväng på gymet. Hurt hurt! Morgonens crosstrainerpartner kände grabbarna Kullander på Dialect i Säffle. Där ser man.

Medan Annika fördriver dagen med massa tårta och paket, får jag istället den äran att hålla presentation i verksamhetsstyrning... Wish me luck!

OCH! Idag borde sopbilarna iaf ha backat ut från garaget... det är nära nu!

Den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge...

Med livet som insats

Jag hade visst inte rört mig tillräckligt idag, inte enligt Glenn i alla fall. Vet inte om han bara ville ha sällskap eller om han tycker att det är dags för mig att påbörja beach 2009...? Nåväl, en powerwalk fick det alltså bli så här på kvällskvisten - och vilken powerwalk sen! Han har krut i benen den där Glenn! 12km i speedad fart. Eller, det var faktsikt en kortare del av sträckan då vi fick dra ner på farten lite, och det var inte för att vi var trötta, nono, utan det var för att vi var värnade om våran existens på denna planet... Vi hittade en obeprövad gångväg. Dumt gjort. Kalmar Kommun, hört talas om elljus? Nej, tydligen inte. Det va SVART! Glenn kom fram till att Hitler-gång nog skulle vara det säkraste sättet för oss att ta oss fram utan att stöta på diverse upphöjdnader eller andra saker som skulle kunna stoppa oss från att ta oss fram obehindrat. Sagt och gjort, och det visade sig vara en brilijant idé.
Ibland Glenn, då går det riktigt bra när du tänker. Försök göra det lite oftare.

Spiderman och Batman hade lätt fixat stigen utan Hitler-steg

Nej, min aktiva dag har nu gett sig till känna, så nu slänger jag in handsken för idag...
Godnatt gott folk! :)
 
Elefanter är det enda djur som inte kan hoppa. Och tur är väl det.

Ojoj

Bara inne på 4:e dagen som bloggare och redan har det blivit glesare mellan uppdateringarna.

Då var iaf skola och träning avklarat för dagen. Var en mycket givande dag i skolan idag faktiskt, vi kom fram till mycket bra, hör här bara: vi ska utse en festkommité som ska ansvara för att de sista veckorna innan examen blir så bra som de bara kan bli! :) Jag och Glenn har redan självutnämnt oss som deltagare i denna kommité - ATT det kommer bli bra!

Det luktar vår idag. Fast än har inte gruset sopats bort från gatorna, så man kan inte riiiiktigt säga att det är vår än. Sopbilen är bra att gå efter. Eller så går man efter de mer traditionella ledorden att våren är här när gäddorna leker i vik och vass och solen går ner bakom sjöblomsdass - det funkar ju också om man hellre vill det. 

Vilket man än väljer, så är det i alla fall legitimt att dricka rosé i vallgraven vid slottet så ofta och så mycket man vill när våren är här. Kom nu gärna



Känns ändå rätt segt och långt kvar när man räknar antalet dagar till examen. Tror jag ska göra som systers oäkta hälft och räkna antalet Säffletidningar istället. Får en lägre siffra då, det gillar vi! Man får inte va dum! ;) 

"Det är 21 Säffletidningar kvar till den 4:e juni, utom lördagar, för dom räknar man inte" - tack Micke!


- fastän det är förfärligt gott att äta honung, finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den, som är nästan ännu bättre -










  


Morning!

Morgonpromenad: done!
Frukost: done!

Nu: skola...

Ha en fin förmiddag! :)
Det man hittar det får man!

Grönt kuvert

I dagarna har man fått det där orangea kuvertet som man aldrig öppnar... Titt som tätt dimper det även ner ett grönt kuvert i mitt brevfack, oftast i samband med att jag varit på hembesök i Säffle. Ska väl inte sticka under stolen med att jag är som ett yrväder precis innan det 8 timmar långa tåget går, så det händer inte allt för sällan att en eller annan sak glöms kvar... Då är min mamma så snäll och skickar det jag glömt och passar samtidigt på att stoppa med lite annat smått och gått i kuvertet :)

Jag kom tillbaka till Kalmar från Säffle förra veckan, och idag kom alltså mina "rester" som ett brev på posten :) Denna gång var det halsband och ett par strumpor som fick komma på efterkälken. Men, som jag trodde, hade de sällskap: tuggummi, underkläder och en rabattkupong fick följa med också - tack mammaaaaa! ;)



Eftermiddagen har jag ägnat åt Verksamhetsstyrning, vilket är lika tråkigt som det låter. Hann med en powerwalk längs havet och runt slottet också innan traditionerna tog över. Här på Gladan har vi nämligen som just tradition att dimpa ner i soffan lagom till "halv åtta hos mig" - ett mycket triiivsamt teve-program :)

Vill återgå till det här med att bo i korridor och fördelarna med det. Här kommer 2 till:
1) I korridoren har vi 4 personer som pratar främmande språk, alltså blir man en jäkel på oui, qui, amore och diverse andra utländska ord. I dagsläget har vi Michael som pratar italienska, Jenna & Eve-Lis som pratar franska, och så har vi Markus som pratar skånska.
2) Alla vi som bor här läser olika utbilningar, och eftersom vi gärna delar med oss av våra kunskaper lär man sig nästintill ALLT av att bo här. Alltså skulle man kunna säga att jag även blir även sjuksyster, sjökapten, optiker och psykolog av att bo här. Idag till exempel har Annika lärt sig hur man sätter en kateter i penis. Annika kan = jag kan :) Hahaaaa!

Uuuh, hemska tanke.

Härlig avrundning på denna måndag :)

DAGENS ALLMÄNBILDNING: Upp till tio procent av alla sjöelefantungar slutar sina dagar mosade till döds under tyngden av en brunstig hanne. Wooops! Verkar som dom lever efter mottot "en ny, en bort"...

Sweet Dreams! ;)

HELVETE!

Det finns 3 saker som gör mig förbannaaaaaaad!
1: BLÅST!
2: VÄNTA!
3: LETA!


Åh, blir ju arg bara av att skriva det.

Som ni vet är Kalmar en kuststad, det vill säga, det blåser jämt! Åt alla håll. ALLTID motvind! Jag skojjar inte. Min cykeltur ner till stan och gymet orsakade med andra ord en hel del aggressioner. Bra, tänkte jag, kan ta ut min ilska på crosstrainern sen.
Det finns 2 crosstrainer på gymet. En bra och en dålig. Brukar tajma in träningen runt 13-14 sådär på dagarna, för då vet jag att sannolikheten för att den braiga ska vara ledig är väldans stor. Inte idag. Nono. Nån hade helt fräckt gått och STULIT min crosstrainer! En tjyyyyyyyv! Fast det va nåt med den där tjyven... Skulle inte kalla honom gubbsnygg, men han hade nåt... just det, ett fotbollslag som vunnit allsvenskan.

Men vad hjälper det i en träningslokal. Han hade inte en chans herrn'. Jag sneglade snett på hans display, och så fort han höjde, då höjde jag också - en nivå högre. Och jag speedade på, det gäller att ligga steget före! Sådär höll det på. Sen dog jag.


- det viktiga är inte att delta, utan att vinna -

Ekonom-Micki

Morgonpromenad - done!
Frukost - done!

Tänkte nu ta tag att skriva lite om det som orsakat denna blogg, för nej, syftet med den är inte att vara en kontaktannons åt Glenn som den kanske har gett sken utav att vara :)

Det är ju så, att den 4 juni 2009, tar jag examen (samma datum som denna blogg läggs ner) och just nu är tiden efter detta datum mycket oviss. Tanken är alltså att, bland annat smått och gott, låta er hänga med på hur det utvecklar sig med jobb- och utbildningssök, bostadsletande och andra tankar om min framtid - detta för att ni på bästa sätt ska kunna anpassa er efter mig och gärna joina mig där jag nu hamnar tillslut ;)

So far - Jobbansökning och intresseanmälan har skickats till :
* Ernest & Young, Karlstad
* Öhrlings, Karlstad
* Säffle Ekonomerna AB, Säffle
* Stena Line, ekonomiassistent, Göteborg
* Brothers, business controller, Sthlm
* HM, business controller, Sthlm
* MQ, huvudkontoret, Sthlm
* VeroModa (Bestseller)
* LG Revision, Säffle
* Hotellet, Säffle
* Aftobladet, ekonomiavdelning, Göteborg
* Advisory Trainee, E&Y, worldwide
* HM, traineeprogram
  ... mm mm mm.

Idag ska jag skicka ansökningar till Egmont Tidskrifter och Karlstad Kommun... 

Utbildningar får vänta, väldigt kluven där. Iaf så vill jag meeeeer är gärna jobba med inköp på ett roligt företag... blanda kreativitet med akademiska kunskaper - suits me perfect! :)

Kände genast vilket tråkigt inlägg det blev. Kanske besparar er alla detaljer i fortsättningen och återgår till det där med kontaktannons... ;)

Hur som haver, nu blir det kaffe och äpple, stan och sen ska crosstrainern på NordicClub få sig en omgång som heter duga!

 

Adios från snart "ekonom-Micki". Tråkigt det låter. Äsch, jag ska bli en cool ekonom. Det ska jag ;)

..Gräset är inte alltid grönare på andra sidan..

Bra slut på helgen!

Om 21 minuter är det måndag igen - yes!

Söndagskväll på Gladan våning 2. Har spenderat kvällen i soffan, vilket är en hård och brandsäker grön mojäng, med 3 härliga roomies. Vi enades om att veckans Beck var en bra Beck-film. Dock kunde vi inte enas om vilka popcorn som är godast. Markus var domare och gav segern till Lindas micropop. Gött till mig! Då kunde jag ha hela min skål med äkta popcorn för mig själv.

Det här med att bo i korridor, att dela kök och allrum med 12 andra personer, det har sin charm alltså... (besparar er nackdelarna till en annan dag, för jag lovar den dagen kommer ). Man har 12 personer runt sig hela tiden som bryr sig om en, och vi delar med oss av det mesta till varandra. Idag kändes det inte bra när jag inte sett Johanna sedan i fredags kväll. Ringde på hennes dörr - inget svar. Ringde till mobilen, då låg hon på sjukhus stackaren och hade legat där hela helgen... Jag ska nog ta med en chokladask och vandra upp till sjukhuset imorgon och hälsa på henne. Som sagt, vi är 13 personer som håller koll på varandra - vi är Gladanfamiljen.

Efter en mysig kväll fick kvällen ett ännu bättre slut när bästaste Annika äntligen kom hem! Wihoooo! ATT det blir långa promenader, slappt tv-häng, massa tjöt och mycket mys nu - låt veckan börja! :)



Hann med en powerwalk med Glenn innan Beck också. Ja, han är hurtig också. Check! ;) Tur jag har den där Glenn, heeee's my bitch.

Haha...

Ni som känner min far, Curt alltså, hurt-Curt, vet att han är en blanding av Örjan Lax, Gustav Svensson och Rudolf Andersson som väääldans gärna sjunger en trudilutt eller två. Tar gärna några osmickrande danssteg i otakt till också. Det är nu så, att han fått en ny favoritlåt. Mamma beklagar sig... har dock inte fått rapporter hurvida texten sitter denna gång, men jag skulle inte tippa på det. Den nya låt som nu ljuder från hans stämma i tid och otid är givetvis "Tingeling Tingeling". Fantastiskt! Bästa schlagern ever.

 Love :)

Nu blir det sova, men först!
DAGENS ALLMÄNBILDNING: myror ramlar alltid på höger sida när de är berusade. Tur vi har högertrafik.


Tråkiga utgifter & Jobbiga "att göra'n"...

Det finns vissa saker som man drar sig in i det längsta för att lägga pengar på. Nya rakblad är en sån sak. Speciellt som student gäller det att prioritera. Just nu finns det några saker som jag verkligen borde fixa men som känns extreeeemt tråkiga att lägga mina sista korvören på:
1: Trasig tvättkorg. Nr.4 i raden av tvättkorgar jag haft har nu också kastat in handsken... och den valde ett väldans olämpligt ställe att göra det på - i hissen. Med tvättmedelsburken i. Allt tvättpulver ut på golvet i hissen. En spontant tanke: kanske man kan hälla massa vatten på så det blir halkigt, sedan stanna hissen på andra våningen, låta vattnet sprida ut i sig i korridoren, och SEN! Ja då drar vi på badkläder och åker kana i korridoren! En tanke jag haft sedan jag flyttade in... borde funka. Diskmedel kanske funkar bättre... trimmad rumpa är det i vilket fall som gäller.
2: Trasigt duschmunstycke. Får till följd att duschdraperiet förlorar sin funktion. Det spelar ingen roll hur jag håller duschen, för strålarna står åt alla håll och letar sig under, över och runt...
3: Propp i handfatet. Propp, tätt, tvärstopp, igenbommat... vattnet kommer inte ner fast jag vevar som en galning med handen för att skapa lite centrifugalkraft som hjälp på traven... men icke. Det har gett sig fan på att vara tätt.


Låt mig illustrera (klicka på bild för förstoring):  
1:      2:       3:  

Lååååt mig övergå till nästa del av detta inlägg, "jobbiga att-göra'n".
Vissa saker, som egentligen inte kräver större ansträngning än att andas, blir av någon anledning ofta väääääldigt jobbiga. Att packa upp eller att bära ut soppåsen är sådana exempel. Först envisas jag med att fylla sopkorgen så mycket det går och lite till så att det väller över åt alla håll och kanter och gärna ramlar ner lite på golvet runt omkring. Sedan, när jag väl tagit mig för att knyta ihop påsen för att göra den redo att slängas, då får den gärna stå utanför min dörr ett tag så att den riktigt hinner gotta till sig och sprida en härlig odör. Även fast jag går förbi soprummet varje gång jag går ut från huset, känns det ändå så oerhört jobbigt att lyfta påsen, bära den hela vägen ner och ut och sedan gå in i "äckel-rummet" som det egentligen borde heta. Jag skulle tippa på att beskrivet scenario, från full soppåse till soprum, tar ungefär.... 1,5-2 veckor (uppskattning grundat på statistiska undersökningar med regressionskoefficient 0,98 ).

Förtillfället är det inte soppåsen som är det jobbiga då jag precis påbörjat uppfyllnaden av en ny, däremot finns det andra saker....
1: Julstjärnan. Jag har i alla fall tagit av den från kroken. Sedan måste något roligare ha kommit emellan för nu hänger den bakom gardinen... Ååååå, va jobbigt! Men den är i alla fall på väg in i garderoben, det är en bra start tycker jag. Och det är ju inte maj än.
2: Ta bort döda blommor. Ja, jag har lyckats med konsten att döda en garderobsblomma. Eller döda, det va ett hårt ord... den ser lite vissen ut bara. Den började få sin gulbruna färg sisådär strax innan julafton, den kan gott stå o bättra på brännan ett tag till tycker jag.
3: Byta toarullen. Behövs inga ord.

Låt mig, återigen, illustrera:
1:      2:      3:  



Såja, det va allt. Eller, en sak till. Med anledning av föregående inlägg: Vad fasen är ships? Va? S H I P S? Nån som smakat? Hur stavar jag kvinna!!! :)

Lev väl!
Det som göms i snö kommer fram i tö ;)

Kukkuelikuuuu!

På senare tid har jag uppmärksammat en ny dag. Den kallas för söndag och är till för att göra massa tråkiga men nödvändiga saker och för att ladda inför en ny och förhoppningsvis händelserik vecka. Hm, undrar om detta är ett tecken på att jag börjar bli gammal... i så fall kan jag lägga till det på listan över "tecken på att Micki börjar bli tant". Jojo, för, hur jobbigt det än är att erkänna det, så har jag på sistone kommit på mig själv att göra tantsaker... värst var i fredags. Jag kontrollkollade kvittot i kassan! Gaaaah! Det är sant. Och jag klagade. Kassörskan hade slagit in fel kilopris på äpplena. Det suckades ljudligt i kön som växte bakom mig. Örjan Lax låg i lä alltså. "Fattid student vettni" sa jag och försökte skämta bort det. Ingenting. Stenansikten. TRÅKMÅNSAR!!! Men HAHAHA! SEGER! 12kr tillbaka - till mig! 12kr är 0,60kg äpplen av sorten Royal Gala - kom ihåg det! ;) In your face!

Nååååväl, gårdagskvällen hos Tengwalls blev mycket trivsam med snacks och schlager. Dillships är underskattat. Spelades endel Wii också - Mario Cart. Behöver jag nämna att jag var grym? Jag är nog kanske vääärldens bästa Mario Cart-spelare om ni frågar mig ;)

Diana, Hampus, Jens, Jesper, Linda och Glenn försökte, men det gick inte att besegra mig (jag ljuger aldrig, jag bara putsar lite på sanningen, det får man)

Om det skulle vara dags att ta tag i det där tråkiga men nödvändiga kanske, det är ju trots allt söndag.

-lämna det bakomflutna framför dig-

:)



Kära hjärtanes!

IKEA, tvätt och fika uteblev visst... Shoppingen gick dock finfint och träningen likaså! Nu sitter jag här med en smoothie, kaffe och det obligatoriska äpplet till - utan äpple, inget kaffe gott folk.

Shoppinturen då. Jo, det blev ett läppstift och en ögonskugga från Face, armband från Bianco, ring från HM, tröja från Monki och byxor från Serious Sally. Älska att handla för födelsedagspengar - "Tack mammaaa"! (tänk Björn Rosenströms låt sockiplast) och tack pappa.

Synd det inte blev nån fika på stan, men när jag väl hade pallrat mig ut på Kvarnholmen hade Glenn redan hunnit att placera sig på en av stadens pizzerior... inte så värst otippat. Glenn är den enda jag känner som har stämpelkort på pizzerior - det är lite kul! :) Sudda genast ut den bild ni nu har i huvet utav Glenn. Nono, Glenn är en man i sina bästa år med magrutorna på plats, huvet på skaft och humorn mitt i prick. Så där ja, nu står han i skuld till mig.

Min smooooothie!

Kära hjärtanes vad tiden går, snart dags att cykla upp till Djurängen till Diana&Hampus. Tar med mig boxen och spispopcorn, ska ha en lektion i popcorn-making med dom. Det där med att de envisas med micropop, det funkar inte längre.
Jag skulle kunna va väääärldens bästa popcornfixare! :)

DAGENS ALLMÄNBILDNING: banan är ingen frukt utan ett frö. Extra: banan är inget äckligt frö utan ett gott frö, helst lite övermoget och brunprickigt.

Ha en alldeles fantastiskt trivsam afton allesammans! ;)

Just det!

Glömde jag berätta att det är vår i Kalmar? ;)


Lördag då...

Eftersom min högra och vänstra arm här i Kalmar, Linnea och Annika, valt att lämna Kalmar denna helg spenderade jag gårdagskvällen i tevesoffan framför Let's Dance med 2 av mina 13 roomies. Jag bjöd mig själv på en alldeles förträfflig räksallad - ATT den var god! Tack skall jag ha :)

Göttans med handskalade räkor, fetaost, soltorkade tomater, ägg, valnötter, pumpakärnor och vitlöksdressing...!
Handskalade räkor, fetaost, soltorkade tomater, ägg, valnötter, pumpakärnor och vitlöksdressing - gött satt! :)


Jag har nu suttit i, få se... snart 2 timmar för att få ihop 3 textrader och en bild - effektivitet! Dags att ta tag i dagen nu alltså. På schemat står IKEA, shopping, fika, tvätt, gymet och schlager och vin hos Diana.

OCH: Grattis Lojsan 23 år! :)

Säfflegirlsen Sofia och Louise (som ni ser är Sofia 1 år äldre än oss andra... ;) )


Over And Out For Now! Och ni, efter regn kommer solsken! :)

Let's do it!

Efter många påtryckningar, massa tjat, flerfaldiga bönfallningar så... äsch, va fasen. Jag har skittråkigt helt enkelt och tänkte testa det här med att blogga. Det kommer hända mycket de närmsta månaderna och jag tänkte dela med mig av detta... MEN, jag ska inte terrorisera er med varför det tog 30min istället för 20 att cykla till skolan, varför de har bytt plats på äpplena på maxi eller annat trams, nej nej, här blir det endast världsliga saker som min mycket goda vän Karlsson skulle sagt.

So, let's do it! Det här kommer bli kul... :)

Hörs under dagen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0