Kors i taket...

...och himmel och pannkaka! Sitter och läser i bloggarkivet i brist på annat matnyttigt att hugga tänderna i denna torsdag - som för övrigt är näst sista dagen på Hyundai. Syyyynd för dom, gött för mig!

Vad jag vill ha sagt är, att sommaren har gått i en hiskelig fart. Men kul har vi haft, och fartränder har lämnats lite här och där! ;)  Med det är inte sagt att sommaren är slut och att inga fler roliga happenings kommer till stånd. Tvärtom.

Startar min 10 dagar långa semester med Madonna i Göteborg, sedan tänker jag envist men bestämt bita mig fast vid västkusten och spendera diverse dagar tillsammans med diverse trevliga människor - däribland ääääälskade älskade Cams! Long time No seen! ♥

Ikväll blir det solning och avskedsmys för mig & Lojs. Samboskapet ska få sitt slut... räkor får det bli - precis som när vi firade in samboskapet för drygt 6 veckor sedan.

Förgyller detta blogginlägg med en alldeles fantastiskt trivsam sommarbild med bedårande människor som motiv.


Gudars. Jag skriver ju med ordförråd som en 80-åring. Whatevvaaaaa sakkaaa! ;)

Där satt det! Rekoooord! En påse Extra på exakt 51 minuter! Tugga tugga tuggaaaaaa! Schlutt!


Så fort har tiden gått...

...sista jobbveckan nu. Sedan en veckas ledigt innan jag iklär mig revisorskläderna... blir nog bra. Bara det inte är ylle, det sticks så.

Tror minsann bloggen får ta en paus, hinner ju inte med att blogga som synes... men ett litet inlägg till ska jag väl kunna bjuda på - inom sinom tid ;)


Nu ska jag äta äpple. Sedan lägehetsjakt. Hur svårt kan det vaaaa?
Tjipp.


RSS 2.0