Tvetagrillen...

...har blivit något av tradition de senaste åren och lika klart som körvspa' hade vi lika kul som vanligt! Det slog heller inte fel, att minst en person gick vilse i tvetahuset som är en mastodontvilla när det kommer till antal rum, lönngångar och slingriga korridorer. Det är lite av en sport varje gång man ska in för vätskekontroll, och ju längre kvällen lider, desto mer sport blir det. GPS hade varit en idé.


OBS! Bilden på Louise i arrangerad.

Jag vill tacka systrarna Ingman för festen med ett rungande, sjungande HEJ! *stamp med foten i golvet*

Söndagen har spenderats på hela två platser: i min soffa & i Mellos soffa. Vill höja ett varningens finger för hyra-film-automatens gengreindelning. Komedier är inga komedier. Komedier är dystra draman. Inte mindre än TVÅ gånger har jag stött på detta lurendrejeri. Antal gånger jag hyrt film från automaten = 2. Det betyder 100% lurendrejeri. Det är inte okej.

Laddar för ny vecka med loving sambo Lojs. Jag älskar't...

P.S.
BRONS är flera rödaktiga kopparlegeringar... samt ...valören på den medalj som utdelas till trean i mästerskapstävling i idrott.
BROMS är en anordning vars funktion är att tillföra en kraft som motverkar en rörelse... samt ...ingår i en familj i insektsordningen tvåvingar och underordningen flugor.
D.S. (Källa: www.wikipedia.se)

Kommentarer
Postat av: Ingis den äldre

Tre reflektioner:

- Det finns långtgående planer om att installera GPS till nästa år. Alternativt en väldetaljerad karta vid varje ingång.

- Lurendrejeriet via automaterna är Huds straff till alla som valt att ladda ner och därför sett till att vi trevliga och välutbildade filmtipsare är arbetslösa.

- TACK gode gud för Wiki!



Vilken trevlig fest det blev! Har dessutom sällan haft så tevligt på Harrys faktiskt.



Puss och kram

2009-07-06 @ 09:10:09
Postat av: Ingis den äldre igen

Ja, och Huds är slang för Guds...

2009-07-06 @ 09:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0