Surviving torsdagen...

Ögondroppar, kaffe & tändstickor. Det är vad jag skulle behöva denna torsdag efter en fantastisk kväll igår...! Sent blev det. Tidigt upp idag blev det.

Värmen inne på Pitchers var påtaglig. Minst sagt. För inne satt vi. Och med vi menar jag mig själv, Ingis den äldre, Lojs a.k.a Ingis den yngre, Mello samt Micke. Med burgare i magen slog vi våra kloka ihop och tog det gemensamma beslutet att överge matosen, värmen och istället tåga mot Båten för rosédrickande uppe på däck. Det gjorde vi rätt i!

Ingis den äldre avvek från sällskapet då klockan närmade sig sena kvällen och ersattes av Mickes trevliga vänner. Dock skall nämnas, att inget ersätter närvaron av nämd Ingis för oj vilken pärla! En pärla som blir till sig av glädje och trappar upp hastigheten på stegen mot torget då hon uppmärksammar Anders Johanssons röst från RixFM-scenen... en härlig syn ;) Dessutom kul för Anders att han har ett fan kvar i landet.
Nåååväl, vi knyckte oss ett bord och sen blev vi kvar... tills vi inte fick va kvar längre. Vi gjorde då det alla andra 23+ -människor skulle ha gjort: köpte ett 6-pack 3,5:or, intog en lägenhet och övade på att få Yatzy.


Båten by night...


Som avslut på kvällen fastslogs att det minsann fick lov att bli en fest. En utflyttningsfest. På tisdag... tisdagar är bra festdagar. Så tyckte vi och klubbade.


Kommentarer
Postat av: Cams

Jag saknar dig som en tooook :(

2009-07-03 @ 13:07:53
Postat av: Ingis den äldre

Nu ska vi inte vara såna Micki...du hörde väl jublet? Vi är många som troget står vid Anders sida;)Btw - du är också en PÄRLA! Puss

2009-07-03 @ 15:23:20
Postat av: Mello

Som du sa Tisdag är en bra dag, enklare än så är de inte. Och om du inte insåg de i onsdags så är jag faaaaanaaastiskt glad att du kommer att bli K-townbo! =) och så får du...COCOSTOPP! =) PUSS

2009-07-03 @ 21:00:21
Postat av: Mello

Förresten är yatzy ett trivsamt spel, fråga Sofaja! =)

2009-07-03 @ 21:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0